Tuesday, April 29, 2008

Endelig er sesongen 2008 igang


Swai har med spenning lurt på hvordan Salona 37 seiler mot velrenomerte merker som CB osv.

Etter dagens seilas må vi kunne konstatere at gamle svenske konstruksjoner glir bedre i vannet enn de mere moderne CB'ene.

Dagens seilas fra moloen via lille svartoksen til breigrunnen og retur,ble en friskere seilas enn vi hadde forventet. Med frisk vind og god driv hadde vi en super seilas. Litt sene i starten og noe tid før genakkeren kom opp. Slik er det i starten av sesongen for alle som bruker de seil som man har kjøpt.

Vi må særdeles si oss fornøyd med innsatsen på kryss, det har i rederiet hersket litt tvil om hvordan båten skulle gå på kryss. Utfra de vi hadde å sammenligne oss med gikk det meget bra.

Til CB klubben kan vi bare si at men skal ikke gi opp, stå på en dag klarer sikker dere å slå en Contrast 33. Det er dog betenkelig at selveste formannen i den lokale CB klubben ikke tør stille til start. Han kommer helt sikkert tilbake, men trenger nok en uke til til forberedelser, i kategorien bortforklaringer på hvorfor båten ikke går så fort som den burde. Det er vel ikke særlig sannsynlig at det er skipperen som er den begrensende faktor i en CB.

Vi gratulerer Springer med årets første seier. Vi tror ikke det blir den siste. Dog vil nok ikke bestillinger fra Springer bli levert i like rekordrask fart i fremtiden.

Dagens foto er tatt fra en CB vi takker innsenderen.


No comments: