Thursday, March 27, 2008

Tananger og videre nordover

Hva skulle man ha gjordt uten mobiltlf. Onsdag fikk jeg en sms med bilder av fantastisk påskevær i Tromsø, fra Anton Borch.Etter noen sms kom vi inn på hvordan båten skulle bringes videre til Bodø. Anton var mer enn villig til å seile båten videre noen dager, bare han fikk mannskap. En intens ringe runde i seilmiljøets yngre garde startet, og etter en natts betenkningstid meldte Svein Tengren seg til tjeneste.
Jubelen sto høyt hjemme i Aspåsveien da vi hadde fått napp blandt de mest erfarene av seilere i Nord- Norge. Vi synes det er fantastisk sprekt at Anton og Svein stiller opp på så kort varsel. Ikveld kl 2045 reiser de fra Tromsø og Bodø til Tananger for å være klar til avgang imorgen tidlig. Gutta har ca 4 dager til rådighet, det blir spennende å se hvor langt nord de kommer. Er Rørvik innen rekkevidde ?? Vi får rådføre oss med skipperen på Pulverheksa når det gjelder distanse beregninger.
Anton og Svein får noen gode dager til å planlegge årets deltagelse i Corponor Offshore Race.
Jeg håper at Anton og Svein får noen positive dager i en ypperlig seilbåt. Været tyder på at de kan få en fartsfylt seilas nordover med en melding på 8 - 10 m/s fra sørlighold.
Følg med på bloggen ......

No comments: