Sunday, August 24, 2008

NNM 2008



Swai deltok på NNM i seiling i Lødingen 15 og 16 august. Resultatet av seilingen er vi selvfølgelig meget godt fornøyd med.


Hele turen med seiling ble så bra som den kunne bli. Med maks vær når seilingen pågikk og vindstille og regn når den sosiale delen ble avviklet.


Vi forlot Bodø med retning av Nordskott onsdagen 13 august, en liten halvtime før Springer, og noen timer før Ariel. Vel fremme på Nordskott ble det en hyggelig kveld med Springer's skipper og styrmann. Ariel kom litt etter midnatt, så vi var i det sosiale lag frem til kl 04. Avgang videre mot Lødingen var neste morgen kl 08.


Fra Tranøy til Lødingen fikk vi en drøy time med genakerseiling. Vi tok med genakeren da Ariel tok oss igjen ( for øvrig eneste gang i helgen)


Vel fremme i Lødingen var det bare å starte regatta forberedelsene, Kurt kom med følge båten (Marex 28) noe etter planen.


Lørdag var det endelig baneseilas.Vi fikk en noenlunde bra start med 4 plass på første seilas. En dårlig start og litt treg båthåndtering får ta skylda for det.


I seilas 2 og 3 fikk vi to utmerkede starter og stadig bedre båthåndtering noe som resulterte i to andre plasser. 2nd Timeout var utilnærmelig og var suverene. Skal vi slå dem må vi ha maks båthåndtering hele tiden. I fjerde seilas var vi tilbake til start med en 4 plass.


Etter en kveld med høy sosial faktor, var det klart for havseilas i friske forhold.


Vi brukte 3, 5 timer for å komme til topp merket mer genoa 3 og 2 rev i storseilet. Da var det klart for turens høydepunkt, spinnaker i 1,5 time. med vind på ca 20 knop stabilt. Vi hadde en fantastisk reise med stabil fart på ca 9 knop og maks fart registerert i surf på 12.6 knop. Skulle gjerne ha seilt i 6 timer på kryss, for å fått en slik spinnaker tur på nytt, HELT FENOMENALT.
At vi vant havseilasen , satte definitivt ikke noen demper på stemningen ombord :-)
Med en 2 plass i det første NNM som er arrangert er vi kjempe fornøyd, det er hevet over en hver tvil at Salona 37 går som ei kule på kryss. Med et moderne skrog må det skjæres litt på lensen. Når båten blir håntert rett, skal det jaggu noe til for å slå oss !!!!


Hjemturen gikk på 12 timer og 10 min i lykkerus, over supre dager med seiling, og hyggelig samvære med en mengde folk med felles interesse. Jeg vi også takke manskapet for en fantastisk innsats, seiling er samarbeide på høyt nivå !






Monday, August 4, 2008

Varme klær til høsten



Swai tilbyr Gill i 2 TEC BASE LAYER til reduserte priser ut august måned.


Gill's superundertøy holder svært høy kvalitet og kan brukes som " Stand Alone" plagg i varmt vær, eller som isoleringslag når det er kaldt. Alt er antibakterielt behandlet, og i tillegg svært behagelig å bruke.



For oversikt av alle modeller se : http://www.gillmarine.com/section_header_pages/product_details.asp?id=255&sub_cat_code=15

Priser : Ordinær pris Tilbuds pris

i 2 tec T 559.- 450.-.

i2 Tec zip polo 619.- 495.-

i2 Tec pants 569.- 455.-

i2 Tec one pice 899.- 720.-

i2 Tec short sleeve T 499.- 399.-

Send din bestilling til remi@swai.no

Nye seilersko til høstsesongen !!



Swai har Gill Gripper seilersko på tilbud ut august måned.

Tilbudet gjelder i navy farge.

Ordinær pris : kr 1195.-
Tilbudspris : kr 995.-
Send din bestilling til remi@swai.no eller ring 92660277.