Wednesday, June 18, 2008

Ny Samarbeidspartner


Swai har fått ny samarbeidspartner i Asker Båtservice AS. Vår nye samarbeidspartner er importør av :



&



På årets Vestfjordseilas vil vi i SWAI presantere produktene på vår stand i Nordskott.


Sjekk produktene på :http://www.gillmarine.com/ og http://www.holebrook.com/






Tuesday, June 10, 2008

Våren 2008




Da er vår sesongen over for oss i Swai. Neste tirsdag skal reder og administrasjonen i Swaifotballkamp. Vi satser på at Glimt 7 slår Hunstad 3.


Tirsdagseilasen 10 juni ble en ny tur seilas. Gunderstart er meget vanskelig å treffe med rimelig gode forhold for alle deltagere. Vi må bare konstatere at vi i dag ikke klarte helt å ta igjen en 6 - 7 båter. Seilasens høydepunkt var da vi neeesten nådde Ariel, Men skipper Rise holdt hodet kaldt. All honnør til Ariel med damene ombord


Som eneste båt med spinnaker oppe vil vi sende en honnør til Svein som med genakker stusset siriskjær. Og en god tanke til Olav i Springer som om ikke annet stiller til start med max lystall.


Hva med resten ? Det er helt klart at jo mere konservativ man er, jo bedre går det. Måtte vi alltid komme sent i mål. Det er nok mye utstyr som ligger i Bodø havn og morkner.


Hvorfor er det stortsett samme båter som kommer igjen og igjen. Når vinteren er her, snakker alle om hva som man skal gjøre for å flere med på tirsdagseilasene. Men det er som med været, alle snakker om det og ingen gjør noe med det.


For Swai sin del tror vi det blir vanskelig å 9 tellende seilaser i år, noe som ikke har skjedd før.


Vårt høydepunkt i år blir NNM i seiling i midten av august. Vi skal delta, da får vi i hvertfall oppleve regattaseiling.


God Sommer alle regatta seilere.