Tuesday, June 12, 2007

Flott andre plass


En tirsdag med pølsebane, hvor komiteen traff bra på banevalget. Det ble en positiv overraskelse for oss ombord i Heureka resultatmessig. Vi slet med båthåndteringen, spessielt ved runding på kryssmerket. Spinnakerbommen kom konsekvent opp på feil side ved runding. Særdeles variable vindforhold og vanskelig spinnaker kjøring for oss. Det var da heller ikke mange andre spinnakere å se. I tillegg til oss var det bare Taz.

Taz ble kveldens suverene vinner med over 8 minutter til neste båt. Vi gratulerer den suverene vinneren !

Tuesday, June 5, 2007

En ny fantastisk tirsdag


Årets andre seier er i boks. En fantastisk tirsdag er tilbakelagt. Vi feiret Kurt sin fødselsdag med å vinne dagens seilas foran Springer. En seilas som var preget av jevn god båthåndtering. Det var særdeles godt å være første båt i mål, i start nr 2. Dog er det rart å holde på med to starter, hvor det kun er 3 til 4 båter i siste start. Da er det ikke den største inspirasjonen å hente.

Båthåndteringen er vårt største fokus, skal vi fortsette å gjøre det bra må vi holde fokus på båthåndtering. Det er nok en hvis mulighet for at en av byen's Cb'er får litt fart iløpet av årets seilaser. Så langt har de vist at det ikke er valuta for pengene å investere flere millioner , når man blir fraseilt av en Bavaria i laveste lysklasse.

Jeg vil berømme mannskapet med at vi erfrem til neste tirsdag er byens beste båt, måtte det bare vare.

PS vi er vel eneste båt med 2 seire i tirsdagserien....................så langt